Parhaat valokuvavarastot

Uncategorized

Written by:

Internetissä on tarjolla kuvapankkeja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Harvalla on varastossa eri aiheisia kuva- tai videotallenteita ja tämän vuoksi kuvapankkien käyttö helpottaa monen työtä. Kuvapankit ovat mediapankkeja, joissa myydään kuvia, videoita, kuvituksia, vektorigrafiikkaa ja äänitallenteita. Ammattikuvien hankkiminen ei välttämättä ole kallista, jos löytää tarvitsemansa kuvat netin lukuisista ilmaisista kuvapankeista. Mainosalan toimijat ostavat kuvansa usein maksullisista pankeista, koska niiden tarjonta on paljon laajempi ja monipuolisempi.

Huippulaatuisia kuvia ilmaiseksi

NegativeSpace on ilmainen kuvapankki, joka tarjoaa korkeatasoisia kuvia vapaaseen käyttöön. Kuvat ovat NegativeSpace-yhteisön käsialaa ja uusia kuvia lisätään viikoittain. Unsplash on toinen tasokas ilmaiskuvapankki, joka tarjoaa korkealaatuisia kuvia valtavasta määrästä aiheita. Kuvien etsiminen on helppoa, ja kuvia voi vaivattomasti tallentaa myöhempää käyttöä varten. Flickr on ammattikuvaajista ja amatööreistä koostuva aktiivinen yhteisö, jossa kuka vain voi jakaa kuviaan. Rekisteröitymällä palveluun saa teratavun verran ilmaista tilaa kuvillesi.

Suosituimmat maksulliset kuvapankit

Suurimmat kuvapankit, kuten Getty Images ja iStock, ovat monelle markkinointialan ammattilaiselle tärkeä jokapäiväinen sisällönlähde. Getty Images oli markkinoiden ensimmäinen kuvapankki ja se on toiminut vuodesta 1995. Molemmat kuvapankit sisältävät miljoonia kuvia, kuvituksia ja videoita tarjoten sisältöä niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin käyttöön. Kuvia on helppo etsiä ja tallentaa ostoa varten filttereiden avulla. Mikäli kuvien tarve on päivittäistä ja jatkuvaa, voi solmia edullisen kuukausi- tai vuosisopimuksen. Tarjolla on myös muutamien kuvien paketteja kertaostoihin.

Adobe Stock-kuvapankki on osa Adobe Creative Cloud-palvelua ja toimii yhdessä Adoben suunnitteluohjelmien kanssa. Tarjolla on yli 50 miljoonaa kuvaa, videota sekä vektorigrafiikkaa. Ostoja voi tehdä kätevästi suoraan suunnitteluohjelmien, kuten Photoshop, Illustrator ja InDesign kautta. Hyväksi peruspankiksi sopii myös markkinoilla pidempään toiminut monipuolinen Shutterstock. Kuvapankki tarjoaa huokeaa hinnoittelua, ja kuvia on helppo hakea kategorioiden tai hakusanan kautta. Kuvapankkiin lisätään päivittäin yli 200 000 uutta kuvaa ja kokonaisuudessaan se tarjoaa yli 246 miljoonaa kuvaa.